Termékek

A Zambelli név több, mint 35 éve egyet jelent a „Made in Germany” kiváló minőségű csapadékvíz-elvezetéssel. DIN EN szabványos natúr felületű (horganyzott acél, horgany, vörösréz) és színes Robust bevonattal ellátott csatornarendszerek mellett a hagyományosan magyar piacra gyártott belső peremes horganyzott acél és színes alumínium csatornarendszerek teljes választékával állunk vevőink rendelkezésére.

A RHEINZINK csapadékvíz-elvezetési rendszerei sokszínű formákat és egyedi kivitelezési megoldásokat kínál. Ide tartoznak a félkör és négyszög szelvényű csatornák, lefolyócsövek, számos egyedi formák járatos méretekkel és a hozzájuk tartozó kiegészítő elemekkel. A RHEINZINK csapadékvíz-elvezetési rendszer több mint 500 termékével biztonsággal kínálja egy egymásra épülő elemek rendszerét. Függetlenül attól, hogy RHEINZINK-prePATINA bright rolled (eredeti fényű), blue-grey (kékesszürke) vagy graphite-grey (grafitszürke) felületű elemről van szó, mindegyik ugyanabból a kiváló minőségű alapanyagból készül. A lemez felületét védő patina már magában is garantálja a RHEINZINK ereszcsatorna rendszerek évtizedeken át tartó gondozásmentességét.

A PREFA félkörszelvényű ereszcsatorna  színes bevonatú alumíniumszalagokból készül. A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga az EN 573, illetve a DIN 1725 szabvány szerinti ötvözet. A félkörszelvényű ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.